За мен

Ти навлезе в моя малък свят, изпълнен с магия и то не каква и да е магия, а магията на книгите! Нека първо те попитам нещо! Ти също ли си любител на книгите и техните различни и цветни светове? Ако е така, то този блог е точно за теб!

Чудиш се какво да четеш или пък какъв тип книга да избереш? Ако е така, разгледай страницата ми и ревютата на книгите, които съм прочела. Надявам се, че нещо ще ти хареса! Възможно е дори интересите ни да съвпадат.

В този блог ще можеш да прочетеш моите лични мисли и мнение за книгите, които съм прочела. Повечето, от които са романтични и исторически ( със сюжет, който се развива в две различни времена) и някои фентъзи и драми.

А сега, нека ти разкажа малко и за мен… Работеща студентка съм, а свободното си време обичам да прекарвам с любимите си хора и с децата ми ( кучето и двете ми котки), както и да чета книги, задължително с една чаша кафе. След няколко години се надявам, че ще реализирам и другото ми хоби и голяма мечта, а именно да стана преводач.

Започнах да чета от много малка. Още си спомням как майка ми ме караше да чета прочитните книги през лятото, а аз предпочитах да чета „Пипи Дългото чорапче“ или пък приказките на братя Грим и Хан Кристиан Андерсан. От няколко години започнах да активно да чета романи и това стана моето ново любимо нещо. Най-много обичам да чета романтични и исторически романи за Втората световна война. От известно време пиша ревюта на книгите, които прочитам, но чак сега събрах куража да започна да ги показвам и на останалите. Следи интеревютата ми, коментирай заедно с мен любимите ти книги и най-важното – чети и се забавлявай!