Site icon — Reader Wizard —

За мен

Ти навлезе в моя малък свят, изпълнен с магия и то не каква и да е магия, а магията на книгите! Нека първо те попитам нещо! Ти също ли си любител на книгите и техните различни и цветни светове? Ако е така, то този блог е точно за теб!

Чудиш се какво да четеш или пък какъв тип книга да избереш? Ако е така, разгледай страницата ми и ревютата на книгите, които съм прочела. Надявам се, че нещо ще ти хареса! Възможно е дори интересите ни да съвпадат.

В този блог ще можеш да прочетеш моите лични мисли и мнение за книгите, които съм прочела. Повечето, от които са романтични и исторически ( със сюжет, който се развива в две различни времеви линии), както и някои фентъзи, драми и мистерии ей така за цвят. 🙂

А сега, нека ти разкажа малко и за мен…Аз съм Ева. Млад човек, който тепърва тръгва по „пътя на живота“ и още открива себе си. В свободното си време обичам да чета, пиша, да слушам музика и да прекарвам времето си с любими хора и с домашните ми любимци, които обожавам.

Започнах да чета от много малка. Още си спомням как майка ми ме караше да чета прочитните книги през лятото, а аз предпочитах да чета „Пипи Дългото чорапче“ или пък приказките на братя Грим и Ханс Кристиан Андерсан. От няколко години започнах активно да чета романи и това стана моето ново любимо нещо. Любовта от книгите първо започна от историческите и романтични романи, но сега прерасна и в фентъзи, мистерии, съвремена проза и други. От известно време пиша ревюта на книгите, които прочитам, но едва отскоро започнах да ги споделям открито в блога. Следи интеревютата ми, коментирай заедно с мен любимите ти книги и най-важното – чети и се забавлявай!

Exit mobile version