Site icon — Reader Wizard —

„Най-доброто в теб“ от Колийн Хувър

“Най-доброто в теб” е най-новият роман на Колийн Хувър. С него тя прави рязък завой от обичайните си сюжети. Обикновено проследява пътя на двама души до така желания щастлив край, но сега авторката е решила да покаже какво се случва след него.„Проблемът е, че не е задължително любовта и щастието да вървят заедно. Едното може да съществува без другото.“

Kуин и Греъм се срещат при необичайни обстоятелства, а искрата на привличането пламва мигновено. Любовта им избуява и разцъфва, но дали е достатъчно издръжлива? Години по-късно, когато животът е поставил пред тях неочакван проблем, двамата са се отдалечили, а пропастта помежду им продължава да расте. Съвършената им любов е подложена на изпитание от несъвършения им брак. Спомените, грешките и тайните, които са натрупали през годините, са на път да ги разделят. Едничкото, което е в състояние да спаси брака им, е същото, което би могло да направи разрива му непоправим.

В какво се превръща любовта, когато е позагубила блясъка на новостта си, когато и двамата сте свикнали един с друг и сте забравили някогашните обещания и силата на чувствата си?

 Възможно ли е една огромна любов със съвършено начало да оцелее цял един живот между двама несъвършени хора?

Тази книга беше едно емоционално напомняне защо толкова много обичам да чета романтични книги. Напомни ми за малката магия в големите трудности, които побеждаваме в името на любовта. Това е една от любимите ми книги за 2018.

Благодарна съм на авторката, че е предпочела да разгърне историята чрез разките за миналото и настоящето. Научаваме от миналото как Куин и Греъм са се запознали и как са стигнали до момента, в който се намират сега и всичко това докато също така зърваме малко и в настоящата ситуация. Много ми хареса начинът, по който Колийн Хувър разказва за тяхното крехко и трагично настояще и точно, когато става толкова тъжно, че е трудно да продължиш, тя сменя с по-щастливото минало. Това направи четенето на тази книга уникално.

Не искам да издавам сюжета и точно заради това няма да навлизам в подробностите за главните герои. Ще кажа само това, че тази книга представя проблеми, които много двойки изпитват, а именно безполодието в едно семейство и до какви трудности и проблеми води. Книгата разказва за всичките онези хора, които мислят добро, но все пак се изказват грешно, за вътрешната борба със собствената ти вина, когато всички около теб са започнали семействата си, а ти не можеш. Докосната е темата за влошаването на психическото здраве, когато човек е в безизходица и тогава, когато започва и депресията.

Тази книга кара читателя наистина да се потопи в този свят, който Колийн Хувър е описала и да изживее всичките тревоги и проблеми с героите. Това е истинската страна на това какво наистина става във връзките между една двойка, за това че не всичко е щастие и любов, а също така и много борба и мъка. Тази книга разкрива реалността и я препоръчвам на всички, защото си заслужава да се прочете.

Exit mobile version