Без категория

Какво прочетох през месец август:

Реших да обобщя какво прочетох през този горещ месец, за да Ви помогна, ако мога със следващия Ви избор на книга. Този месец наистина не четох много, тъй като лятото определено не е любимият ми сезон и изобщо не ме предразполага да чета. Радвам се, че най-сетне започна месец септември и с това малко обобщение на книгите прочетени през месец август бих искала да кажа добре дошъл, скъп месец септември!

1.“The Kiss Quotient/ Уравнението на любовта“ от Хелън Хоан

Rating: 3 out of 5.
Това беше книгата, която беше най-разочароваща за този месец, а може би и за годината. Нямаше почти нищо, за което да се хвана, за да напиша добро ревю, тъй като книгата е доста банална и не е съсредоточена върху по-важната тема, която е засегнала авторката, а върху това, което се продава, а именно сексът.

2. „Лятната къща/The Summer House“ от Джени Хейл

Rating: 4 out of 5.
Книгата беше лека за четене с една романтична история, която те увлича и те пренася на едно друго място, място, което е вълшебно и романтично и най-вече близо до океана. Но „Лятната къща“ не беше само поредната романтична книга, имаше и една по-голяма тайна, която беше леко предвидима, но все пак сюжетът беше интересен.

3. „Момичето от Бруклин/ La Fille de Brooklyn от Гийом Мюсо

Rating: 5 out of 5.
Интересна мистерия с много обрати и интересни герои. Роман, който те кара да започнеш да мислиш като всеки един от героите, за да разбереш какво имат да крият и кой в крайна сметка казва истината. Мистерия, трилър, както и романтична, тази книга е една прекрасна комбинация.

4. „Мостът на Клей/ The Bridge of Clay“ от Маркъс Зюсак

Rating: 4 out of 5.
„Мостът на Клей“ е още един книжен шедьовър от Маркъс Зюсак. Историята е трогателна и наистина си заслужава да се прочете, тъй като авторът те прехвърля в един различен свят, който е описан толкова добре и до всеки един детайл, че ти започваш да се чувстваш като част от семейство Дънбар. История за едно разбито семейство, което всъщност се е нуждаело само от един „мост“.

5. „Тъмна материя/ Dark Matter “ от Блейк Крауч

Rating: 5 out of 5.
За мен „Тъмна материя“ е едно от съкровищата тази година. Останах много доволна от този роман, защото не е нормалният трилър. Авторът е включил в книгата и една по-голяма тема, а именно темата за това какво ни кара да продължаваме напред. Някои хора си мислят, че професионалните успехи са най-важни в живота, но Блейк Крауч ни припомня, че в центъра на всичко стой точно семейството и любовта и за всеки човек това е най-важното нещо дори и да не го осъзнава.

6. Verity от Колийн Хувър

Rating: 5 out of 5.
Както обикновено, Колийн Хувър ме направи много щастлива. „Verity“ е поредната книга от авторката, която е отличителна и уникална. До прочитането ѝ си мислех, че Хувър пише прекрасно романтични книги, но след като прочетох този трилър се убедих, че е доста добра и в този жанр. Уверявам Ви, че ако започнете да я четете няма да можете да спрете дори за една минута, докато не разберете всичко, защото тази книга е изпълнена с много обрати и лудост, които буквално те побъркват.

На посочените адреси можете да прочетете впечатленията ми от тези книги:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s