Без категория

Какво прочетох през месец октомври:

Както обобщих за изминалите месеци, така и сега ще Ви разкажа накратко какво прочетох през изминалия месец. Този месец книгите са по-малко, но мисля, че качеството е по-важно от количеството. Както знаете някои книги се четат за един ден, а други отнемат седмици.

1) „My Name is Eva“ – Suzanne Goldring

Този месец и двете книги, които прочетох бяха на тема Втората световна война. „My Name is Eva“ беше вдъхновяващ роман за една жена. Жена, която като всички има много лица и всяко едно от тях е скрито от останалите. Жена, която повече от всичко иска да отмъсти за съдбата, която е споходила съпруга ѝ и прави всичко по силите си, за да отмъсти в името на мъжа си. История за силата на една обикновена жена и за това до къде може да стигне в името на любовта.

„Нощ“ – Камелия Кучер

Предполагам вече много от Вас разбраха за новия роман на Камелия Кучер – „Нощ“, а може би и сте го прочели. Роман за любовта между Виторио и Ева на фона на Втората световна война. История, която разказва за една огромна любов. Любов, която не всеки има късмета да изживее. Авторката преплита миналото и сегашното толкова умело, че „Нощ“ спада към онези книги, които се четат за ден, защото няма как да спреш да я четеш докато не си стигнал до самия ѝ край.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s