„All Wrapped Up for the Holidays“

на

Rating: 5 out of 5.
  • заглавие:
  • автори:
  • страници: 285
  • жанр: романтични разкази
  • издадена: 2019
  • оценка: 5/5
  • дата: 05.12.2019

„All Wrapped Up for the Holidays“ е сборник от разкази на различни автори, който го пуснаха безплатно специално за предстоящите празници. Сборникът се чете бързо и е подходящо четиво за студените дни и коледните празници. Написан е на английски и можете да си го изтеглите от линка по-долу: https://dl.bookfunnel.com/v2wtguum75

1) „The Merry Mistake“ от Вай Кийленд и Пенелъпи Уорд

Rating: 5 out of 5.

„The Merry Mistake“ е един прекрасен и забавен разказ, с очарователни герои. Разказва се за една случайна среща, която довежда до нещо голямо и интригуващо. Наистина ми се искаше да не е само разказ, ами роман, защото историята между Мейсън и Пайпър е инересна и вълнуваща.

2) „Finding Perfect“ от Колийн Хувър

Rating: 5 out of 5.

Този разказ е малко продължение на два от романите на Колийн Хувър – „Finding Cinderella“, който не е преведен на български и „All Your Perfects“, който издателство „Ибис“ издадоха миналата година като „Най-доброто в теб“. Ако не сте чели и двата романа, горещо препоръчвам първо да ги прочетете и чак след това да прочетете разказа от сборника. „Най-доброто в теб“ е самостоятелен роман, а „Finding Cinderella“ e част от серията „Hopeless“. Можете да прочетете ревюто ми „Най-доброто в теб“ на следния линк: https://readerwizard.home.blog/2019/07/27/%d0%bd%d0%b0%d0%b9-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%b2-%d1%82%d0%b5%d0%b1-all-your-perfects/

Ако не сте чели романите, не четете следващия параграф, защото има СПОЙЛЕРИ.

„Finding Perfect“ разказва историята на Даниел и Сикс, когато вече са в колежа и връзката им е изправена пред голяма трудност, защото ги мъчат много въпроси свързани със сина им, който Сикс дава за осиновяване една година по-рано. Поради тази причина Даниел се опитва да се свърже с родителите, които са осиновили детето, но по пътя към това среща много пречки, тъй като детето е било осиновено в Италия. Дали Даниел и Сикс ще намерят детето и ще разберат кои са осиновителите, ще разберете като прочетете „Finding Perfect“.

3) „A Rock Chick Christmas“ от Кристен Ашли

Rating: 2 out of 5.

Този разказ ми хареса най-малко от сборника. Почти до самия край нямаше никакво действие, само безразборно изреждане на роднински и приятелски връзки, които за един толкова кратък разказ само утежняват цялата история и я правят безинтересна. Краят на разказа беше по-добър, защото показва кое в крайна сметка е най-важно на Коледа.

4) „Just Say When“ от Джил Шалвис

Rating: 4 out of 5.

Това е един сландикъв роман за историята на Джеймс и Джулия. Те се срещат от няколко месеца, но Джулия като че ли не иска нищо по-сериозно от връзката им, което плаши Джеймс и се опитва да оправи нещата. Няма да споменавам повече, тъй като разказа е доста мъничък и ще издам нещо, което не трябва.

5) „The Pact“ от Ел Кенеди

Rating: 5 out of 5.

Този разказ също е от серия с романи и се чудех дали ще мога да му се насладя, тъй като не съм чела романите, но разказът си е сам по себе си уникален. И двамата главни герои ми харесаха много. А също така и идеята за приключението точно на Нова година. Разказ, който вдъхва надежда за всички двойки, които се опитват да съхранят връзката и любовта си въпреки разстоянието помежду си.

6) „The Package“ от К. Бромберг

Rating: 5 out of 5.

Този разказ ми допадна много, въпреки леко баналната история, защото героите са мили и интересни. На кратко „The Package“ е история за една случайна среща в асансьор. Среща, която променя изключително много живота и на двамата герои след това.

2 коментара Добавяне

Leave a Reply