Без категория

Какво прочетох през месец януари:

Много ми хареса, че първият месец от новата година тръгна толкова добре. Успях да прочета пет книги и най-важното за мен е, че и петте от тях ми станаха любими.

1) „Кралица на нищото“ от Холи Блек

Rating: 5 out of 5.
„Кралица на нищото“ е последната част от трилогията „Вълшебният народ“, с която Холи Блек завършва вълнуващата история на Джуд и Кардан. Тази част наистина ми хареса най-много от трите. Действието беше много динамично, а обратите бяха брилянтни. Ако искате да прочетете повече за книгата, посетете линка по-долу.
„Кралица на нищото“ от Холи Блек

2) „Злият крал“ от Холи Блек

Rating: 5 out of 5.
„Злият крал“ е втората книга от поредицата „Вълшебният народ“ и разказва историята вече на една по-пораснала Джуд, която е готова да бъде дръзка и да направи всичко по силите си, за да задържи властта. Ако искате да прочетете повече за книгата, посетете линка по-долу.
„Злият крал“ от Холи Блек

3) „Градината на билките“ от Рис Боуен

Rating: 5 out of 5.
„Градината на билките“ е една трогателна любовна история, която се развива по времето на Първата световна война. Книга за любов, смелост и духовно израстване. Ако искате да прочетете повече за книгата, посетете линка по-долу.
„Градината на билките“ от Рис Боуен

4) „Писмо до Тоскана“ от Рис Боуен

Rating: 5 out of 5.
„Писмо до Тоскана“ разказва две любовни истории по различно време. Едната се развива по времето на Втората световна война в китната Тоскана, а другата се разказва за една млада англичанка, която тръгва по следите на миналото и това я води до Италия, където среща не само любовта, но и много приятна хора, които след това ѝ стават като семейство. Ако искате да прочетете повече за книгата, посетете линка по-долу.
„Писмо до Тоскана“ от Рис Боуен

5) „Където пеят раците“ от Дилия Оуенс

Rating: 5 out of 5.
„Където пеят раците“ е история за момиче, което е изправено пред един почти невъзможен и тежък живот. Но въпреки това, тя се справя с всичко, което ѝ поднася живота и дори се издига с всеки изминал ден. Книга за самота, кураж, любов, предателство, развитие и за откриването на същността на живота. Ако искате да прочетете повече за книгата, посетете линка по-долу.
„Където пеят раците“ от Дилия Оуенс

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s