Какво прочетох през месец юли:

на

Здравейте, книгохолици! Очаквах месец юли да е малко по-благоприятен по отношение на четенето, но лятната топлина си оказва влиянието и си признавам, че четох по-малко, отколкото исках. Но пък не е важно количестовто, а качеството. Този месец се насладих наистина много от четенето и на четирите книги и особено много от „Дом на пръст и кръв“ на Сара Дж. Маас. И така, ето ги и четирите книжки за месец юли:

1) „One More Step“ от  Колийн Хувър, Ема Скот, Джинджър Скот, К.Л. Грейсън, Джесика Соренсен, Л.К. Фарлоу, Т.К. Рап, С.М. Сото, Катлин Шахриари, Джули Солано, Трейси Джъстис, Евън Грейс, Дж. Б. Салсбъри, Джиана Габриела, К.Ф. Брийн, Лили Уайлд, Сантана Блеър, Девни Пери, Джаки Уилър, М. Лин, Дебра Анастейжа, Тиджан, А.Л. Джаксън, Ейми Доуз, Б.Б. Ийстън, Алеата Ромиг

Rating: 3.5 out of 5.

Много ми хареса идеята на този сборник, всички разкази да започват с едно и също изречение и след това всеки автор да развие историята си индивидуално. Разбира се, разказът на Колийн Хувър ми хареса най-много, но имаше още няколко, които също бяха приятни и леки за четене. Но ако трябва да съм честна, очаквах доста повече от сборника.

Ревюто за сборника можете да прочетете ТУК

2) „Триумфът на кралицата“ от Ребека Рос

Rating: 5 out of 5.

Много дълго отлагах четенето на втората част от поредицата, защото не ми се искаше да се разделям с героите. И двете части са много интересни и вълнуващи. Много ми хареса това, че авторката е решила да продължи историята и след самия бунт, защото тогава настъпва истинската борба за опазването на властта.

Ревюто за романа можете да прочетете ТУК

3) „Просто любов“ от Джесика Парк

Rating: 5 out of 5.

Книгата, която ме изненада най-много този месец беше „Просто любов“. Очаквах да е една лека и романтична книга, която се чете лесно, но всъщност романа разказва за нещо наистина по-голямо и сериозно. Разказва за това по какъв начин човешката душа може да се пречупи, когато загуби някой близък и каква дупка остава в сърцето тази загуба. Разказва за историята на едно семейство, което крие ужасна тайна и точно тази тайна ги яде отвътре. Роман изпълнен с мистерия, тайни, мъка, съпричастност и много любов.

Ревюто за романа можете да прочетете ТУК

4) „Дом на пръст и кръв“ от Сара Дж. Маас

Rating: 5 out of 5.

„Дом на пръст и кръв“ ми е фаворитът за месец юли. Много ми хареса как авторката е описала всичко толкова детайлно и как всичко това пренася читателя в магическия свят на Лунатион. Героите също много ми допаднаха, както и мистерията в романа. С нетърпение чакам втората част от поредицата да излезе.

Ревюто за романа можете да прочетете ТУК

Leave a Reply