книжни списъци

Какво прочетох през месец септември:

Книгомани, много съм доволна от месец септември. Успях да прочета цели шест книги, определено по-хладното време подобрява скоростта и желанието ми за четене. Надявам се през октомври да е пак така! А сега нека ви покажа кои книжки прочетох през изминалия месец.

1. „Когато Януари срещна Август“ от Емили Хенри

Rating: 4 out of 5.

Книгата е много лека и приятна за четене, леко предсказуема на места, но пък е идеална за лятно четиво или пък когато искате да избягате от студените дни. Препоръчвам я на всички романтични души.

Ревю на книгата ТУК

2. „Последната миграция“ от Шарлот Макконъхи

Rating: 4 out of 5.

Романът със сигурност се отличава от останалите. Идеята му е много интересна и вълнуваща, идея, която засяга всеки един човек и би трябвало да се вземат поуки от такива книги. Единственото, което не ми хареса е, че идеята не беше развита достатъчно. Но пък определно смятам, че всеки трябва да я прочете.

Ревю на книгата ТУК

3. „Среднощната библиотека“ от Мат Хейг

Rating: 5 out of 5.

„The Midnight Library“ е книга със страхотна и вдъхновяваща идея. Книга, която подтиква читателя да се замисли над сериозни и основни въпроси от човешкото битие. Определено я препоръчвам на всеки, който съжалява за предишни избори или за миналото си изобщо. Със сигурност би променила погледа ви над света.

Ревю на книгата ТУК

4. „Heart Bones“ от Колийн Хувър

Rating: 5 out of 5.

Най-новата книга от авторката и за мен е една от най-добрите ѝ досега. Супер трогателна история, която няма как да ни ви хване вниманието. История за борба, сила и много любов.

Ревю на книгата ТУК

5/6 „Бьорнстад“ и „Ние срещу всички“ от Фредрик Бакман

Rating: 5 out of 5.

Малко ми е трудно да определя коя точно харесвам повече, затова ги сложих заедно. Няма какво друго да кажа за тези две книги, освен че историята за Бьорнстад е уникална, с всичките си интересни герои, атмосфера и сюжет – просто уникална. Поредната страхотна творба от Бакман.

Ревю на „Бьорнстад“ ТУК

Ревю на „Ние срещу всички“ ТУК

Книгомани, замислила съм леки промени и изненади през идните месеци, очаквайте повече информация много скоро. Пожелавам ви прекрасен месец изпълнен с много усмивки и четене!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s