Site icon — Reader Wizard —

The End of The Year Book Tag

Привет, бухоколици!

Днес реших да ви изненадам с нещо по-различно. А именно с този таг, който е за края на годината, разбира се все още не е настъпил напълно, но вече се вижда краят на 2020 година.

„The End of The Year Book Tag“ е създаден от Ариел Бисет.

И така нека започнем с въпросите..

1. Има ли книги, които сте започнали тази година, но трябва да довършите?

Да, има две такива книги, които започвах да чета няколко пъти. И двете бяха чист експеримент да изляза от комфортната ми зона на четене и може би затова не успях да ги допрочета, защото не бяха точния жанр. Едната книга е първата част от поредицата „Вещерът“. Започнах да я чета след като изгледах сериала по книгите и се запалих по историята, но книгата не успя да ме грабне.

Втората книга е „Мизъри“ от Стивън Кинг, която четох на английски. Отново се заинтригувах от книгата след като гледах сериала „Castle Rock“, който е основан на няколко от историите на Кинг, една от които тази за Мизъри. Бях впечатлена от героинята Ани Уилкс и затова реших да прочета и книгата. Доста пъти я започвах и оставях, но не успях да я довърша.

Може би другата година ще бъде годината и за двете книги, кой знае…

2. Имате ли есенна книга, която да ви подготви за края на годината?

Малко е късно вече за есенна книга, но дори и през предишните месеци нямаше такава книга. Не обичам да чета книги спрямо сезона. Единствено изключение правят коледните книжки, които чета през декември.

3. Има ли нова книга, която все още чакате да излезе?

Вече не. Чаках с голямо нетърпение да дойде декември, за да прочета най-новата книга от Колийн Хувър, която излезе преди броени дни на английски. „Layla“ е първият паранормален роман, който пише авторката и с нетърпение го чета.

4. Кои три книги искате да прочетете до края на годината?

Намислила съм някои заглавия, но ще ги видите, когато им направя ревюта, за да е изненада. Ще кажа само че са тематични за времето. 😀

5. Има ли книга, която може да ви изненада и да ви стане новата любима книга?

Винаги съществува тази възможност, но ще е много трудно някоя нова книга да измести любимите ми за тази година.

6. Вече правите ли си книжни планове за 2021 година?

Ами не съвсем. Имам няколко нови идеи свързани с блога. Но пък съм намислила какво да е книжното ми предизвикателство за следващата година.

Exit mobile version