Книги от 2020, които трябва да бъдат екранизирани

на

Здравейте, книгохолици!

Предполагам, че много от вас биха искали някои от любимите ви книги да бъдат екранизирани. За мен любимото нещо след четенето е гледането на интересни сериали и филми. Затова и реших да направя тази публикация, с книги от тази година, които много бих искала да гледам на големия екран.

1. „Layla“ от Колийн Хувър

Тази история със сигурност бих искала да я гледам, но не знам дали ще ми стиска, тъй като не обичам да гледам много страшни филми, а тя е супер страшна и смахната, но мисля че филмът би бил голям хит, тъй като идеята на книгата е просто откачена и уникална.

2. Поредицата „Дъгата на косата“ от Нийл Шустърман

Много новини четох, че вече се работи по екранизацията на първата част от поредицата, но все още няма допълнителни новини за излизане на филма. Стискам палци да е скоро!

3. „Дом на пръст и кръв“ от Сара Дж. Маас

Още една фентъзи история, която заслужава да стигне и до киното. Динамична, магична и невероятна, с нетърпение чакам следващата част от поредицата.

4. „Просто любов“ от Джесика Парк

Сигурна съм, че тази трогателна история би могла да се превърне в един невероятен и истински романтичен филм, без излишните глезотии, защото историята е много истинска и земна.

5. „Изхвърлени в Америка“ от Джанин Къминс

Историята на Лидия е една от най-значимите за тази година, защото изобразява суровата реалност на цяла Южна Амарика, която повечето хора пренебрагват, защото не ги засяга наистина действително, но с тази история Джанин Къминс дава гласност точно на онези тежки истории, които преживяват хората към търсенето на по-добър живот. Със сиурност би се получил един невероятен и истински филм.

6. „Фонтани на мълчанието“ от Рута Сепетис

Много ми е интересен точно този период от историята на Испания и бих искала да се прехвърля по още един начин в този не толкова далечен период от време, но също така напълно различен от сегашния.

Leave a Reply