Без категория

Какво прочетох през месец декември:

Привет, книгомани!

Този месец книжният обзор е малко по-рано, тъй като през следващите дни ще има някои други публикации и изненади. Този месец гледах да наваксам с четенето, за да си изпълня книжното предизвикателство и успях да прочета цели девет книги, за което съм много щастлива. До края на годината остава още един ден и съм силно обнадеждена, че ще си довърша и другата книжка до утре, но засега нека ви представя останалите. 🙂

„Един живот не стига“ от Стефана Белковска

Rating: 4 out of 5.

Ревюто ми за книгата: https://cutt.ly/Pjrv1In

„Един живот не стига“ е за читатели, които обичат магията и вещерството, както и любовните истории. Единственото нещо, което не ме грабна в историята бяха главните герои и по-точно любовта им, малко не ми беше цялостна, но пък книгата се чете лесно и бързо.

2. „Малкото хотелче на име „Коледа“‘ от Колийн Райт

Rating: 4 out of 5.

Ревюто ми за книгата: https://cutt.ly/5jrbDzw

„Малкото хотелче на име „Коледа“ определено е типичната коледна история. Книга събирща истории на различни хора и най-вече събираща хората под един покрив по време на една много голяма буря. Но точно това извънредно положение кара посететителите на хотела да се сближат и да изкарат една незабравима Коледа.

3. „Променлива реалност“ от Блейк Крауч

Rating: 4 out of 5.

Ревюто ми за книгата: https://cutt.ly/Ejrbvcv

Идеята на „Променлива реалност“ ми хареса ужасно много. Сюжетът беше интересен, но героите не успяха да ме грабнат и затова дадох и 4 звезди, но като цяло книгата е доста вълнуваща.

4. „Подарък през декември“ от Джени Гладуел

Rating: 4.5 out of 5.

Ревюто ми за книгата: https://cutt.ly/RjrbQ7L

Много ми хареса това, че сюжетът не е точно типияният за коледните книги, имаше и пътуване, както и любовни трепети, а и една забравена история още от войната.

5. „Холандската къща“ от Ан Патчет

Rating: 4.5 out of 5.

Ревюто ми за книгата: Холандската къща

„Холандската къща“ определено ме грабна още в началото. Много ми хареса, че главните герои са брат и сестра и имат толкова сплотена и силна връзка. Но до самия край главният герой, който е и разказвачът на историята не успя да ме развълнува, а дори ме дразнеше на моменти, но пък историята е много трогателна.

6. „Полунощ ме води към теб“ от Том Елън

Rating: 4.5 out of 5.

Ревюто ми за книгата: https://cutt.ly/bjrbPDP

„Полунощ ме води към теб“ е една наистина вълнуваща история, която подтиква читателите си да преосмислят живота си и това, което имат в него, дали го оценяват или просто го вземат за даденост. Книга, която изпълва читателите си с много важни въпроси свързани с живота и човешките желания.

7. „Коледа в Силвър Фолс“ от Джени Хейл

Rating: 5 out of 5.

Ревюто ми за книгата: https://cutt.ly/SjrbjWX

Джени Хейл винаги успява да достави това коледно удоволствие и дух на читателите си. ‘Коледа в Силвър Фолс“ не прави изключение, още от първата страница книгата зарежда с празнично настроение и любов.

8. „Перфектният подарък“ от Карън Суон

Rating: 5 out of 5.

Ревюто ми за книгата: https://cutt.ly/ejrbpzU

„Подарък през декември“ ми хареса най-много с това, че сюжетът беше по-разчупен и имаше много различни истории, цветущи герои, които правеха книгата много лесна за четене. Още от първата страница се впускаш в историята и те държи до самия край.

9. „Layla“ от Колийн Хувър

Rating: 5 out of 5.

Ревюто ми за книгата: https://cutt.ly/SjrbIuH

Новата книга от Колийн Хувър е любимата ми за този месец, както и една от първите за годината. „Layla“ е просто на друго ниво роман – завладяващ, смразяващ на моменти, трогателен и просто оставя едно странно чувство на празнота и в същото време и завършеност, когато приключиш историята. Сърцераздирателна история, която определено си заслужава да се прочете.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s