Без категория

Книги за месец януари

Привет, букохолици!

Това е публикация за книгите, които съм избрала да прочета през януари. Както писах по-рано, това е една от новостите в блога, такава статия ще публикувам в началото на всеки месец, за да знаете какво да очаквате. Реших да избирам само до три книги всеки месец, за да е по-реално, тъй като много често ми се случва някои месеци да чета дори по-малко от три книги, а пък през други чета повече от три. Ето ги и трите книги за този месец.

1. „Хари Потър и Философският камък“ от Дж.К.Роулинг

В по-предишна публикация ви споменах, че едно от книжните ми предизвикателства за тази година е да прочета две известни поредици. Започвам първо с „Хари Потър“, която получих като подарък за Коледа. Нямам търпение да я започна.

2. „11/22/63“ от Стивън Кинг

Другата новост в Reader Wizard са препоръките от моя приятел, който чете различна литература от мен и ще ми дава през месец по една книга, която според него си заслужава да прочета. Това е експеримент, който реших да приема, защото през 2020 година започнах да опознавам и други жанрове и автори, които преди това мислех, че няма никакъв шанс да харесам. Надявам се този малък експеримент да излезе доста ползотворен и забавен.

3. „Ден първи“ от Искрен Лилов

Все по-често се изненадвам от таланта на някои от съвременните български автори и затова реших да започна годината и с една българска книга. „Ден първи“ е дебютната книга на автора и съм много заинтригувана да я прочета, за да се запоная със стила му на писане. Надявам се да ми хареса!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s