книжни списъци

Книги за месец април

1. „Любов и маслини“ от Джена Еванс Уелч

Със сигурност няма да пропусна новата книга от Джена Еванс Уелч. „Любов и джелато“ ми хареса супер много. Беше много свежа и лека книга.

Нямам търпение да видя авторката какво е сътворила този път,а и се развива в една от любимите ми дестинации, така че нямам търпение да ѝ дойде времето.

2. „Хари Потър и Огненият бокал“ от Дж. К. Роулинг

Естествено продължавам с поредицата „Хари Потър“. Четвъртата част е вече доста по-дълга и се надявам да ми хареса още повече и от предишната. А дизайнът ѝ е просто уникален. Онзи ден я получих и нямам търпение да я започна, защото е като едно малко съкровище.

3. „Отнесени от вихъра“ от Маргарет Мичъл

Продължавам и със следващата класика. Моята досетлива баба сякаш ми прочете мислите и ме изненада скоро с новото издание на „Отнесени от вихъра“. От много отдавна се каня да я чета и я бях планирала за четене точно през този месец, така че възможно най-скоро ще се впусна и в тази история, която е пленила хиляди сърца. Надявам се и на мен да ми хареса.

4. „Забранява се неверието в съдбата“ от Мамен Санчес

Тази книга я започнах преди няколко дни, но поради една или друга причина съм едва на десета страница. Силно се надявам да ми дойде настроението скоро и за нея, за да я продължа и да видя дали ще ми хареса. Слушала съм много добри отзиви за авторката, но досега не съм чела нищо от нея, така че стискайте палци.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s