В света на „Хари Потър“

на

Реших, че е подобаващо да направя статия и за мястото ми в света на „Хари Потър“. Повечето от вас знаете, че прочитането на поредицата е първото ми предизвикателство за тази година и затова мисля, че е идеалният момент за тази публикация.

Всяко дете, което е гледало или чело поредицата ‘Хари Потър“, си е мечтаело да получи прослувутото писмо от магическото училище Хогуортс. А след писмото какво идва? Разпределянето на учениците в магическите домове, избирането на вълшебна пръчка и т.н.

Е това беше и моя голяма мечта, затова когато разбрах преди години, че можеш да видиш в кой дом би бил, веднага направих теста. Сега ще ви покажа какви бяха резултатите преди години и сега, когато ги наравих отново.

Предишни резултати:

Хогуортс дом:

Слидерин

Когато мечтаех като малка да се озова в магическия свят на поредицата, винаги си мислех, че Слидерин ще е подходящият дом за мен и когато ми се падна това на теста от Wizarding World бях изключително щастлива. От Слидерин може да са се появили едни от най-жестоките магьосници, но и едни от най-гениалните. Като моите любимци Волдемор и Сивиръс Снейп.

Моят предишен патронус:

Много обичам совите и винаги съм се възхищавала на смелостта, която Хедуиг притежава, но ако трябва да съм честна, винаги съм искала патронусът ми да е котка.

Те са любимите ми животни и ако трябва да избера едно животно, което да представлява същността ми то би било котка.

Предишната ми магическа пръчка:

Един от любимите ми моменти в първата част „Хари Потър и Философският камък“ е този при Оливандър. Избирането на вълшебна пръчица е много интересен и важен момент в живота на всеки магьосник.

Сегашни резултати:

Хогуортс дом:

Грифинор

Както споменах по-горе, Слидерин винаги са били любимците ми. Аз не съм привърженик на Хари Потър и никога не съм харесвала Грифиндор. Затова бях лекичко разочарована, когато излезе сегашният ми резултат.

Сегашният ми патронус:

Определено има наредък с патронуса. Кучетата са вторите ми любими животни и съм супер щастлива, че ми се падна точно това.

Сегашната ми вълшебна пръчка:

Ето я и сегашната ми вълшебна пръчица. Този вариант ми харесва повече.

Книгомани, това са моите резултати. А вашите какви са? Оставете коментар отдолу. 🙂

Скоро очаквайте ревю и на „Хари Потър и Огненият бокал“.

Leave a Reply