Любими романтични книги от 2021

на

Привет, книжни приятели!

Тази публикация е посветена на нежните души, които обичат да четат любовни книги. Изброените по-долу са моите най-любими в този жанр от изминалата година. Независимо, че са от един и същи жанр, всяка една от книгите е доста различна от останалите.

Можете да прочете ревютата за всяка една от книжките като кликнете на заглавията. 🙂

„Италианското момиче“ от Лусинда Райли

„Италианското момиче“ е история за по-трагична любов. Главните герои са изправени пред много трудни решения по пътя на любовта. А плюсът на този роман е, че всичко се допълва прекрасно с детайлите за оперното пеене, развитие и среда.

„Месец под вишневия цвят“ от Луси Дикинс

„Месец под вишневия цвят“ пък се отличава с това, че историята не е главно за любовта, а по-скоро за дългото търсене на истинското аз на главната героиня. Другото нещо, което я отличава са детайлните описания на пътуването, което я прави лека за четене.

„Любов и маслини“ от Джена Еванс Уелч

„Любов и маслини“ също не е типичната романтична книга. Тя съчетава любовта със семейната драма и взаимоотношенията на дъщеря с баща. Според мен тя може да се прочете и от по-малки читатели, докато другите две са малко по-трудни за разбиране и почувстване и са запазени за по-зрелите книголюбители.

Честно казано и трите книжки ми правиха страхотна компания, така че ги препоръчвам с две ръце. 🙂

Leave a Reply