Site icon — Reader Wizard —

„Мандариново небе“ от Холи Мартин

Rating: 4 out of 5.

Срещата между Айзък и Бела е повече от необичайна. Моментът – не съвсем подходящ. А фактът, че и двамата са силно привлечени един към друг, е малко смущаващ. Въпреки че напоследък е изправена пред трудности, Бела е оптимистично настроена, приема философски несполуките и вярва, че все някога колелото ще се завърти. Но когато предлага помощта си на Айзък, тя не очаква, че това ще промени напълно живота й.

Айзък пази огромна тайна от Бела, но никога не е предполагал, че ще срещне толкова открита, щедра и очарователна жена. Когато тя разкрие истината, цялата магия ще изчезне… Освен ако не успее да я убеди, че между тях се случва нещо, което заслужава да разцъфти.

Холи Мартин е автор на романтични книги и печели множество литературни награди. Тя живее в малка бяла вила с изглед към морето и се е отдала изцяло на писането на любовни истории.

Привет, книжни читатели!

Готови ли сте за още една доза романтика и летни емоции? „Мандариново небе“ ме изненада най-вече заради главната героиня, която ми хареса страшно много.

Това е втората книга, която чета от авторката и страшно много ми харесва стилът ѝ на писане. Чете се много бързо и леко и книгите ѝ зареждат само с красиви и прекрасни емоции, които са идеални за това време от годината.

Историята на Айзък и Бела е много сладка и необикновена. Една вечер, когато Бела се прибира вкъщи намира младия мъж пред дома си. Очевидно се нуждае от помощ, а Бела с огромното си сърце моментално му я предлага.

Още от началото между тях преминава някаква тръпка и страст, вечерта минава прекрасно, опознават се и двамата разказват за трудностите, пред които животът ги е изправил. Но Айзък крие нещо огромно от Бела, което в последствие ще разклати отношенията между тях.

Ако трябва да съм откровена, това, което привлече вниманието ми бяха героите. Още от самото начало си личеше колко земни и сладки са и двамата. Бела е целенасочена, умна и упорита млада жена, която в същото време е лесно ранима заради миналото си.

Айзък също е интересен герой, въпреки че в началото постъпва грешно, той е добър, умен и мил. И прави всичко възможно да направи този свят по-добър чрез работата си.

Както с повечето романтични книги, така и в тази, сюжетът е предсказуем. Но точно от тази история се нуждаех, ако и вие търсите смесица от хумор, романтика, летни моменти и сладки емоции, то тази книга ще ви даде всичко това.

Exit mobile version